AcasăRusiaRusia a început războiul în Ucraina. Putin a anunțat în zori o...

Rusia a început războiul în Ucraina. Putin a anunțat în zori o „operațiune militară” / Focuri de armă și explozii la Kiev și în mai multe orașe / Biden: Război premeditat, va aduce o pierdere catastrofală de vieți omenești

-

Preşedintele Vladimir Putin a anunţat joi în zori o operaţiune militară în Ucraina, pentru a-i „apăra pe separatiștii” din estul țării. La scurt timp, mai multe explozii și focuri de armă au început să se audă la Kiev, Harkov sau Odesa.

6.25 ​Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a condamnat joi dimineață „atacul nesăbuit și neprovocat” al Rusiei împotriva Ucrainei, avertizând că acesta pune în pericol „nenumărate” vieți omenești, citează AFP.

6.24 ​ Publicația ucraineană Pravda scrie că instalații militare din Ucraina sunt lovite de rachete, iar o operațiune de debarcare a trupelor ruse la Marea Neagră și Azov este în desfășurare.

06.18 Cetățenilor din zoneele atacate li se recomandă să- ia lucrurile de strictă necesitate și să meargă în adăposturile speciale

06.12 Ucraina și-a închis spațiul aerian pentru avioanele civile

6.09Agresiunea militară a Rusiei împotriva Ucrainei va fi întâmpinată cu cea mai puternică reacție a comunității internaționale, a transmis președintele Klaus Iohannis. El spune că „niciun cetățean al României nu are motiv să se teamă”.

6.04 La scurt timp după discursul ținut de Vladimir Putin joi dimineață, prețul barilului de petrol a depășit 100 de dolari, iar Bursa din Hong Kong a scăzut cu peste 3%.

5.55 Și Reuters scrie că focuri de armă au fost auzite joi dimineață în apropierea aeroportului Boryspil din Kiev. De asemenea, au fost auzite și mai multe explozii în alte locuri din capitala ucraineană, la scurt timp după ce Rusia a anunţat o operaţiune militară în Ucraina, a scris Interfax, conform Reuters.

/www.hotnews.ro/

Lasă un răspuns

- Advertisment -

Must Read

16 ani de la uciderea jurnalistei Anna Politkovskaia, împușcată chiar de...

Anna Politkovskaia a fost un aprig critic al Kremlinul, mai ales al războiului sângeros din Cecenia şi al liderului său pro-Kremlin Ramzan Kadîrov. Ea...